Hoe kan ik je helpen?

Aan goede ideeën geen gebrek. 
Maar dan?
Hoe zorg je dat een droom van het papier afkomt? Kun je niet wachten om gewoon te beginnen en wil je anderen enthousiast krijgen? En niet onbelangrijk: moet jouw innovatie commercieel een succes worden in een gezonde bedrijfsvoering?
Dan zoek je een cinnovator!

Dat is innovatie in Cindy-style. Ik durf te dromen, maar besef dat het uiteindelijk draait om doen. Niet dat ik er onbesuisd invlieg, integendeel, maar ik houd niet van uitstelgedrag. Met mij als cinnovator zul je niet eindeloos vergaderen. Wel ga je onwijs veel communiceren met de mensen om wie het gaat.
Ik kan overheden en andere organisaties verbinden aan een gezamenlijke droom. We gaan samen aan de slag en al doende leren we.

 

Innovaties op het gebied van zorg, horeca en sport spreken me aan. Maar ik heb een grenzeloze interesse:  voor vernieuwingen die de samenleving verder brengen, zet ik me als cinnovator met ziel en zaligheid in.

Als bestuurder, directeur of projectmanager kan ik veranderingen doorvoeren. Op een manier waardoor andere mensen aanhaken. Door echte samenwerking, door respect te hebben voor begrijpelijke weerstand en in het besef dat je een bestemming maar zelden bereikt over een rechte weg.

En ook… door gewoon te gaan doen.

Zonder samenwerking kom je volgens mij niet ver. En in een goede samenwerking moet iedereen zich gehoord en gezien voelen. Van daaruit kun je verder bouwen, andere belanghebbenden enthousiasmeren en samen iets bereiken. Als creatieve denker zie ik oplossingen en een goede idee kan ik van de grond krijgen.

De meeste ervaring heb ik opgedaan op het breukvlak van zorg, ICT en maatschappij. Mijn kracht is dat ik bij elke technologische ontwikkeling altijd de menselijke maat centraal stel. Dat mensen meebeslissen over de belangrijkste dingen in hun leven, vind ik een groot goed. Ik voel me als een vis in het water als het aankomt op kennis-implementatie, publiek-private samenwerking en netwerken.
Als een idee waarde toevoegt, raak ik snel op stoom.

Hoe kan ik je helpen?

Aan goede ideeën geen gebrek. Maar dan?
Hoe zorg je dat een droom van het papier afkomt?
Kun je niet wachten om gewoon te beginnen en wil je anderen enthousiast krijgen? En niet onbelangrijk: moet jouw innovatie commercieel een succes worden in een gezonde bedrijfsvoering? Dan zoek je een cinnovator!

Dat is innovatie in Cindy-style. Ik durf te dromen, maar besef dat het uiteindelijk draait om doen. Niet dat ik er onbesuisd invlieg, integendeel, maar ik houd niet van uitstelgedrag. Met mij als cinnovator zul je niet eindeloos vergaderen. Wel ga je onwijs veel communiceren met de mensen om wie het gaat.
Ik kan overheden en andere organisaties verbinden aan een gezamenlijke droom. We gaan samen aan de slag en al doende leren we.

 

Innovaties op het gebied van zorg, horeca en sport spreken me aan. Maar ik heb een grenzeloze interesse: voor vernieuwingen die de samenleving verder brengen, zet ik me als cinnovator met ziel en zaligheid in.

Als bestuurder, directeur of projectmanager kan ik veranderingen doorvoeren. Op een manier waardoor andere mensen aanhaken. Door echte samenwerking, door respect te hebben voor begrijpelijke weerstand en in het besef dat je een bestemming maar zelden bereikt over een rechte weg.

En ook… door gewoon te gaan doen.

Zonder samenwerking kom je volgens mij niet ver.
En in een goede samenwerking moet iedereen zich gehoord en gezien voelen. Van daaruit kun je verder bouwen, andere belanghebbenden enthousiasmeren en samen iets bereiken. Als creatieve denker zie ik oplossingen en een goede idee kan ik van de grond krijgen.

De meeste ervaring heb ik opgedaan op het breukvlak van zorg, ICT en maatschappij. Mijn kracht is dat ik bij elke technologische ontwikkeling altijd de menselijke maat centraal stel. Dat mensen meebeslissen over de belangrijkste dingen in hun leven, vind ik een groot goed. Ik voel me als een vis in het water als het aankomt op kennis-implementatie, publiek-private samenwerking en netwerken.
Als een idee waarde toevoegt, raak ik snel op stoom.

Hoe kan ik je helpen?

Aan goede ideeën geen gebrek. Maar dan?
Hoe zorg je dat een droom van het papier afkomt?
Kun je niet wachten om gewoon te beginnen en wil je anderen enthousiast krijgen? En niet onbelangrijk: moet jouw innovatie commercieel een succes worden in een gezonde bedrijfsvoering? Dan zoek je een cinnovator!

Dat is innovatie in Cindy-style. Ik durf te dromen, maar besef dat het uiteindelijk draait om doen. Niet dat ik er onbesuisd invlieg, integendeel, maar ik houd niet van uitstelgedrag. Met mij als cinnovator zul je niet eindeloos vergaderen.
Wel ga je onwijs veel communiceren met de mensen om wie het gaat.
Ik kan overheden en andere organisaties verbinden aan een gezamenlijke droom.
We gaan samen aan de slag en al doende leren we.

Innovaties op het gebied van zorg, horeca en sport spreken me aan. Maar ik heb een grenzeloze interesse: voor vernieuwingen die de samenleving verder brengen, zet ik me als cinnovator met ziel en zaligheid in.

Als bestuurder, directeur of projectmanager kan ik veranderingen doorvoeren.
Op een manier waardoor andere mensen aanhaken. Door echte samenwerking, door respect te hebben voor begrijpelijke weerstand en in het besef dat je een bestemming maar zelden bereikt over een rechte weg.

En ook… door gewoon te gaan doen.

Zonder samenwerking kom je volgens mij niet ver. En in een goede samenwerking moet iedereen zich gehoord en gezien voelen. Van daaruit kun je verder bouwen, andere belanghebbenden enthousiasmeren en samen iets bereiken. Als creatieve denker zie ik oplossingen en een goede idee kan ik van de grond krijgen.

De meeste ervaring heb ik opgedaan op het breukvlak van zorg, ICT en maatschappij. Mijn kracht is dat ik bij elke technologische ontwikkeling altijd de menselijke maat centraal stel. Dat mensen meebeslissen over de belangrijkste dingen in hun leven, vind ik een groot goed. Ik voel me als een vis in het water als het aankomt op kennis-implementatie, publiek-private samenwerking en netwerken.
Als een idee waarde toevoegt, raak ik snel op stoom.

Waarom je míj moet hebben!

Als je wilt praten mét de doelgroep en niet over.

Als je wilt innoveren en doorontwikkelen door je eigen situatie telkens weer onder de loep durft te nemen.

Als je op zoek bent naar iemand die bruist van creatieve invallen.

Als je houdt van onderlinge gezelligheid op de werkvloer.

Wanneer ík niet jouw match ben!

Als je vindt dat mensen zich moeten schikken naar jouw processen en systemen.

Als je liever niet samenwerkt met anderen en vasthoudt aan een in beton gegoten plan. 

Als je van mening bent dat winst alleen maar meetbaar is in euro’s. 

Als je allergisch bent voor een oplossingsgerichte vrouw met energie.

Innovaties op het gebied van zorg, horeca en sport spreken me aan. Maar ik heb een grenzeloze interesse: Voor vernieuwingen die de samenleving verder brengen, zet ik me als cinnovator met ziel en zaligheid in.

Als bestuurder, directeur of projectmanager kan ik veranderingen doorvoeren.
Op een manier waardoor andere mensen aanhaken. Door echte samenwerking, door respect te hebben voor begrijpelijke weerstand en in het besef dat je een bestemming maar zelden bereikt over een rechte weg.

En ook… door gewoon te gaan doen.

Zonder samenwerking kom je volgens mij niet ver. En in een goede samenwerking moet iedereen zich gehoord en gezien voelen. Van daaruit kun je verder bouwen, andere belanghebbenden enthousiasmeren en samen iets bereiken. Als creatieve denker zie ik oplossingen en een goede idee kan ik van de grond krijgen.

De meeste ervaring heb ik opgedaan op het breukvlak van zorg, ICT en maatschappij. Mijn kracht is dat ik bij elke technologische ontwikkeling altijd de menselijke maat centraal stel. Dat mensen meebeslissen over de belangrijkste dingen in hun leven, vind ik een groot goed. Ik voel me als een vis in het water als het aankomt op kennis-implementatie, publiek-private samenwerking en netwerken.
Als een idee waarde toevoegt, raak ik snel op stoom.
Voor vernieuwingen die de samenleving verder brengen, zet ik me als cinnovator met ziel en zaligheid in.

Waarom je míj moet hebben!

Als je wilt praten mét de doelgroep en niet over.

Als je wilt innoveren en doorontwikkelen door je eigen situatie telkens weer onder de loep durft te nemen.

Als je op zoek bent naar iemand die bruist van creatieve invallen.

Als je houdt van onderlinge gezelligheid op de werkvloer.

Wanneer ík niet jouw match ben!

Als je vindt dat mensen zich moeten schikken naar jouw processen en systemen.

Als je liever niet samenwerkt met anderen en vasthoudt aan een in beton gegoten plan. 

Als je van mening bent dat winst alleen maar meetbaar is in euro’s. 

Als je allergisch bent voor een oplossingsgerichte vrouw met energie.

Cindy's Cases

Onderstaand een aantal cases waar ik een bijdrage aan heb mogen leveren.

Onder de noemer ‘Eenhe1d in de Zorg’ was ik organisator van dit festival in een voormalig klooster in Zenderen. Het programma produceren, sprekers regelen, de catering, de ontvangst, de publiciteit, techniek; een totaal nieuwe ervaring. Maar nieuwe initiatieven van de grond krijgen, dat vind ik dus mooi. Flexibiliteit was gevraagd. Zo vonden na het uitbreken van de oorlog vluchtelingen uit Oekraïne onderdak op deze locatie. Deze gezinnen hebben volop meegeholpen en het optreden van een Oekraïens koor in de kapel was voor iedereen een indrukwekkende ervaring. 

In mijn woonplaats Luttenberg houden ze van aanpakken en toen het plaatselijke bankfiliaal de deuren sloot, pakten we vanuit de huisartsenpraktijk waarvoor ik werkte de handschoen op.

Er verrees een multidisciplinair gezondheidscentrum waar Luttenbergers terecht kunnen voor eerstelijnszorg, fysiotherapie, dieetadvies, podotherapie, logopedie, thuiszorg en de apotheek. 

Ik was vanaf 2002 praktijkmanager van de huisartsenpraktijk en daarnaast van 2007 tot en met 2020 manager van gezondheidscentrum De Parel. 

In mijn woonplaats Luttenberg houden ze van aanpakken en toen het plaatselijke bankfiliaal de deuren sloot, pakten we vanuit de huisartsenpraktijk waarvoor ik werkte de handschoen op.

Er verrees een multidisciplinair gezondheidscentrum waar Luttenbergers terecht kunnen voor eerstelijnszorg, fysiotherapie, dieetadvies, podotherapie, logopedie, thuiszorg en de apotheek. 

Ik was vanaf 2002 praktijkmanager van de huisartsenpraktijk en daarnaast van 2007 tot en met 2020 manager van gezondheidscentrum De Parel. 

Weg met moeizame communicatie. Zelf grip houden op de zorg voor jezelf of jouw naasten. Goede zorg toegankelijk maken. In 2012 kreeg ik als praktijkmanager samen met huisarts Van der Vlies het idee voor OZOverbindzorg. Dit platform zorgt voor effectieve communicatie mét en rondom kwetsbare personen. Het ondersteunt het netwerk rondom ouderen, jongeren, kinderen, chronisch zieken en mensen die gebruik maken van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. OZO werd meermaals onderscheiden, onder meer met de juryprijs Nationale Zorginnovatie (2018).
BCorp
Ook verdiende OZO tussen 2020 en 2022 het BCorp-certificaat Betekenisvol Ondernemen.

In de media

'Altijd de cliënt voorop' - Zorg voor innoveren (2022)

Een recent interview met een platform van het ministerie van VWS dat goed laat zien wat er komt kijken bij de uitbouw van een succesvol initiatief. In dit verhaal komen veel aspecten aan bod die ik belangrijk vind. De kracht van het idee, de financiering, het belang van samenwerking en de constante blik op het echte doel. ‘Normaliter wordt alle ICT ontwikkeld voor hulpverleners, niet voor inwoners. Wij vragen het veld altijd wat ze nodig hebben en laten dat bouwen. Altijd de cliënt voorop, vanuit de praktijk ingestoken.’

‘Gewoon beginnen, met enthousiastelingen’ - Interview MaatschappijWij (2020)

Een interview voor MaatschappijWij, het inspiratieplatform voor een socialer, vitaler en duurzamer Nederland. Kenmerkend voor mij vind ik de passage over het overwinnen van weerstand tegen verandering. Drukke professionals zitten echt niet te wachten op weer iets nieuws, maar als je gewoon begint en het werkt, dan komt de rest vanzelf.

‘Het gaat niet om mij, maar om het werk dat we met zijn allen doen’ - Interview De Stentor (2020)

Eigenlijk was ik helemaal niet zo blij met mijn persoonlijke nominatie voor de Viva-award. Het ging niet om mij, maar om mijn idee. Om het verbeteren van informele zorgnetwerken en het overhevelen van regie naar de mensen om wie het gaat. Gelukkig kwam dat goed naar voren in dit artikel.

'Naar de koning' - TV Oost 2019

Een beetje ongemakkelijk was het zeker, maar dit blijft een mooi verhaal. Waar een ingeving iemand kan brengen hè? Als praktijkmanager kreeg ik in 2012 samen met de huisarts een goed idee en zeven jaar later mocht ik een nieuwjaarsborrel drinken bij de koning.

‘Geen dingen dubbel doen, zorg niet uitstellen en de client de regie geven’. - TV Oost (2016)

Een duidelijke reportage van TV Oost over het succes van OZO. Wat ik mooi vind, is dat je in deze nieuwsreportage veel zorgverleners en zorgontvangers uit de netwerken hoort en ziet. Het gaat immers niet om de techniek, maar om de gebruikers.

In de media

'Altijd de cliënt voorop' - Zorg voor innoveren (2022)

Een recent interview met een platform van het ministerie van VWS dat goed laat zien wat er komt kijken bij de uitbouw van een succesvol initiatief. In dit verhaal komen veel aspecten aan bod die ik belangrijk vind. De kracht van het idee, de financiering, het belang van samenwerking en de constante blik op het echte doel. ‘Normaliter wordt alle ICT ontwikkeld voor hulpverleners, niet voor inwoners. Wij vragen het veld altijd wat ze nodig hebben en laten dat bouwen. Altijd de cliënt voorop, vanuit de praktijk ingestoken.’

‘Gewoon beginnen, met enthousiastelingen’ - Interview MaatschappijWij (2020)

Een interview voor MaatschappijWij, het inspiratieplatform voor een socialer, vitaler en duurzamer Nederland. Kenmerkend voor mij vind ik de passage over het overwinnen van weerstand tegen verandering. Drukke professionals zitten echt niet te wachten op weer iets nieuws, maar als je gewoon begint en het werkt, dan komt de rest vanzelf.

‘Het gaat niet om mij, maar om het werk dat we met zijn allen doen’ - Interview De Stentor (2020)

Eigenlijk was ik helemaal niet zo blij met mijn persoonlijke nominatie voor de Viva-award. Het ging niet om mij, maar om mijn idee. Om het verbeteren van informele zorgnetwerken en het overhevelen van regie naar de mensen om wie het gaat. Gelukkig kwam dat goed naar voren in dit artikel.

'Naar de koning' - TV Oost 2019

Een beetje ongemakkelijk was het zeker, maar dit blijft een mooi verhaal. Waar een ingeving iemand kan brengen hè? Als praktijkmanager kreeg ik in 2012 samen met de huisarts een goed idee en zeven jaar later mocht ik een nieuwjaarsborrel drinken bij de koning.

‘Geen dingen dubbel doen, zorg niet uitstellen en de client de regie geven’. - TV Oost (2016)

Een duidelijke reportage van TV Oost over het succes van OZO. Wat ik mooi vind, is dat je in deze nieuwsreportage veel zorgverleners en zorgontvangers uit de netwerken hoort en ziet. Het gaat immers niet om de techniek, maar om de gebruikers.

Scroll naar boven